Hoe gaat het in zijn werk

 

Is het tijd voor een volgende stap met meer passie en plezier in zowel je werk als in je relatie, of wil je beter leren omgaan met verandering, maak dan een afspraak met mij voor een kennismakingsgesprek.

Dit kan telefonisch of via de mail. Ik ben op verschillende dagdelen beschikbaar, ook in de avonduren. Dus ook als je fulltime werkt, lukt het om een afspraak te maken.

De eerste kennismaking is door de telefoon. Meestal geef je dan kort aan waarom je langs wilt komen. De intake (1e afspraak) duurt ongeveer 1 uur. Tijdens deze intake vullen we samen een uitgebreid vragenformulier in, waarin je achtergrond voor mij duidelijk wordt.

 

We kunnen na dit gesprek beslissen of we samen verder gaan. Er moet van beide kanten een prettig gevoel van samenwerking zijn om tot goede sessies te komen.

De afspraken die volgen duren meestal ruim een uur. Bij afronding van een sessie, maken we indien gewenst direct een nieuwe afspraak. We bekijken per keer wat goed voelt en nodig lijkt.
Over het algemeen zijn 3 tot 5 sessies voldoende toereikend om een goed beeld te krijgen van wat speelt in je leven en hier ook samen aan te werken. Uiteraard is dit per individu verschillend.

Ik bereken voor een sessie € 80, dit is exclusief BTW.
Helaas wordt het volledige tarief in rekening gebracht wanneer er binnen 24 uur voor de sessie wordt afgezegd, je niet verschijnt op de afspraak of wanneer je te laat komt.
Je ontvangt na afloop van de sessie een factuur.

Graag wil ik met je delen wat ik de afgelopen jaren zelf heb mogen ervaren en gun ik iedereen het vertrouwen dat het goed is zoals het is. Doe dingen in je leven bewust en maak je keuzes, in verbinding met jezelf.

utrecht-healing-reading