Voor wie is mijn praktijk bedoeld?

 

Is er behoefte aan meer ontspanning en balans in je leven? Of zou je beter willen functioneren en meer voldoening willen halen uit alles wat je doet. Is het tijd voor een volgende stap met meer passie en plezier in zowel je werk als in je relatie, of wil je beter leren omgaan met verandering, dan ben je meer dan welkom in mijn praktijk voor persoonlijke ontwikkeling.

Vanuit een holistische visie (holos is Grieks voor geheel) werk en kijk ik met je mee.  Ik zie de mens als geheel. Het fysieke, mentale, emotionele, sociale en spirituele is met elkaar verbonden. Elke verandering heeft effect op het geheel, niet op een afzonderlijk onderdeel. 

Levenstherapie is gebaseerd op ontwikkelings- en lichaamsgeoriënteerde psychologie, energie en bewustzijn, alsook lichaamswerk en spiritualiteit.

reading-healing-in-utrecht

Bij holistische coaching wordt gewerkt op 3 bewustzijnsniveau’s.

 

  1. Mind (geest) – Het bewuste niveau 
    Bewust denken en begrijpen. Iedere mind heeft overtuigingen, meningen en denkt (veelal) dualistisch (goed/fout, mooi/lelijk). Met je gedachten kun je op een mooie manier werken aan een gezondere geest en lichaam, door je gedachten bewust onder de loep te nemen en te veranderen als dat nodig is.

 

  1. Body (lichaam) – Het onderbewuste niveau
    Je lichaam is je plek voor emoties, sensaties en gevoelens. Het lichaam slaat dingen op die je niet kunt begrijpen of verwerken. Vaak zijn het situaties die te pijnlijk zijn om aan te gaan. We noemen dit blokkades. Je weet vaak niet dat het er is en meestal komt het tot uiting bij pijn in je lijf of ziekte. Als je er aandacht voor hebt, en het niet weg- of onderdrukt met medicijnen of gedachten, kun je door bewust in het moment te luisteren, te ademen en te bewegen de blokkades openen en verwerken.

 

  1. Soul (ziel) – Het bovenbewuste niveau
    Je verbinding met de bron. Dit niveau gaat over spiritualiteit en menselijk bewustzijn om te kunnen leren en groeien. Het gaat over een bewust en betekenisvol leven. Dit leidt tot innerlijke groei, acceptatie, vergeving, verbondenheid en liefde. Het gaat over de verbinding met jezelf.