Coaching

 

Wanneer je in je leven ergens in vastloopt of problemen ervaart, kan het heel prettig zijn als iemand je helpt en met je mee kijkt. Je een helpende hand geeft in het proces naar bewustwording en verandering.

Wanneer je begrijpt waarin je vast zit, kun je andere keuzes maken en ontstaan er mogelijkheden om in oplossingen te denken. Ik kijk met je mee en help je graag een eindje op weg.
Het opruimen van blokkades heeft een positieve uitwerking op je zelfvertrouwen.

Door coaching kan ik je helpen patronen te herkennen en te doorbreken. Over het algemeen zijn meerdere coaching gesprekken nodig om effectief aan de slag te gaan met belemmerende patronen of overtuigingen.

Vaak combineer ik de persoonlijke coaching met reading en healing technieken.

coaching-in-utrecht

Healing

Een rustig moment voor jezelf nemen, een goed gesprek of een wandeling in een mooie omgeving kunnen al herstellend of helend werken. Het zelf genezend vermogen van het lichaam doet dan zijn werk. Als de energiehuishouding uit balans, geblokkeerd of vervuild is kan een healing helpen.

Tijdens een healing lig je op een behandeltafel en stroomt de energie via mijn handen in jouw energieveld. Ik gebruik mijn lichaam om deze energie te faciliteren. Vanuit liefde en veiligheid voel ik tijdens de behandeling blokkades en ga ik naar gebieden die extra aandacht nodig hebben. Ik tune in op jouw energielichaam en op dieper niveau proberen we de energie te laten stromen. Dit energielichaam bevindt zich rondom je fysieke lichaam en wordt ook wel het Human Energy Field genoemd. Healing gaat over helen, het genezen van je energielichaam.

 

Reading

Tijdens een reading stem ik mijzelf af op jouw lichaamsenergie en je energiepunten (chakra’s). Hierbij helpen beelden en mijn eigen intuïtie mij. Ik krijg inzichten als je mij een vraag stelt. Als je bij mij voor een reading komt, vraag ik je meestal vooraf na te denken over een concrete vraag. Waarin loop je vast of wat zou je graag willen weten over de manier waarop jij bijvoorbeeld met je werk of relatie omgaat. Tijdens een reading wordt het onbewuste bewust gemaakt en wordt op een diepere laag naar de kern van je vraag gekeken. Het hardop benoemen van wat beweegt, geeft een stuk inzicht, bewustwording en ruimte. Je bent vrij in de keuze wat je met deze informatie doet.

Ik lees je energie met respect. Tijdens de reading blijven we goed in contact en praten we met elkaar. Tussentijds mag je altijd vragen stellen.

Er zijn heel veel vormen en stijlen van coaching. De ene stijl past je beter in bepaalde situaties dan de andere. Samen kijken we naar wat voor jou goed voelt.